Kuyder

Öğrencilerimiz Bu Benim Eserim Proje Yarışmasına Katıldı

19-04-2012   10:54:53

 

           Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğiyle gerçekleştirilen "Bu Benim Eserim Projesi" kapsamında Kayseri Kadir Has Kongre Merkezinde Düzenlenen yarışmaya , Okulumuzu  "PRATİK ALAN ÖLÇER" projesiyle yarışamaya katılan   HÜSEYİN BİLGİN VE ENES ESKİ adlı öğrenciler MATEMATİK ÖĞRETMENİ SEVİLAY DİNÇER'İN rehberliğinde temsil etti.

          Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 7'incisi düzenlenen Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nın bölge sergisi 10-12 Nisan 2012 tarihlerinde Kayseri'de yapıldı. Bölge sergisinde Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'tan toplam 105 proje yer aldı.

          Öğrencileri tebrik eden Dernek Başkanımız Mahmut Yılmaz , Başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Hiçbir emek sonuçsuz kalmaz. Bütün öğrencilerimiz değerli birer mücevherdir. Önemli olan onu milli ve manevi değerlerle en iyi şekilde işlemektir. Bu tür etkinlikler öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri açısından çok önemlidir. Başarılarımızın altında yatan en büyük etken de sistemli bir çalışma ve öğrencilerle birebir ilgidir. dedi.

 

 

kuyder.com

Yandex.Metrica