Kuyder

Nevşehir'de Bu Köpeğin İsmi 'Nicolas Sarkozy'

26-12-2011  18:44:43

Fransa'ya sözde Ermeni soykırımını tanıyarak ifade özgürlüğünü hiçe sayan inkâr yasasının ardından tepkiler dinmiyor. Fransa ve Sarkozy tepkilerin odağı haline geldi. İşte Nevşehir'den son bomba, işadamı Halil Uluer, köpeğe Nicolas Sarkozy ismini verdi. ...

 

 

 

Fransa'ya sözde Ermeni soykırımını tanıyarak ifade özgürlüğünü hiçe sayan inkâr yasasının ardından tepkiler dinmiyor. Fransa ve Sarkozy yasanın ilk aşamadaki kabulunden sonra tepkilerin odağı haline geldi.

 

 

 

İşte Nevşehir'den son bomba, işadamı Halil Uluer, köpeğe Nicolas Sarkozy ismini verdi. Ülke genelinde ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının protestolarına ve boykotlarına neden olan yeni yasaya bir tepki de Nevşehirden geldi.

 

 

 

Fransa Meclisinin, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının inkârının suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etmesinin ardından, ülkemizde Fransa'ya ve Fransa Başbakanı Nicolas Sarkozy'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Tüm ülke genelinde, gerek sosyal medyada ve gerekse günlük hayatta Fransa'ya ve Fransız yöneticilere eleştiri ve kınamaların yanı sıra, haklı olarak çok sert tepkilerde gösteriliyor. Bunlardan biride Kapadokya'da Nevşehirli işadamı Halil Uluer'den geldi. İşadamı Halil Uluer, sokakta başıboş dolaşırken alıp bahçesine bağladığı köpeğe Sarkozy adını verip farklı bir protestoya imza attı. Uluer, "Sokakta başıboş gezen ve kuduz olma ihtimali çok yüksek, kırma bir köpeğe rastladım. Tasma takıp bahçeye bağladım. Adını Nicolas Sarkozy koydum. Bütün dostlarımın köpeğime adıyla hitap etme konusunda ihtimam göstermelerinide özellikle rica ettim." dedi. Fransa�ya tepkilerin tüm ülke genelinde ve Nevşehir'de artan bir hararetle devam etmesi bekleniyor.

 

 

Kaynak:fibhaber

 

Yandex.Metrica