Kuyder

KÖYÜMÜZ'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

25-04-2012   23:05:18

KÖYÜMÜZ'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

            Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıldönümü Köyümüz okulunda bir dizi etkinlikle kutlandı.

        Törende öğrencilerimiz günün anlamını belirten çalışmalarını sergilediler. 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde okulumuzun bahçesinde tüm sınıflarımızın görev aldığı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla kutlandı   .Program saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başladı.Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmayı Okulumuz müdürümüz yaptı. Konuşmaların ardından ilköğretim okulları öğrencileri tarafından 23 Nisan ile ilgili şiirler okundu. İlköğretim okulları öğrencileri tarafından sergilenen gösteriler ve yarışmalar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

        Okuldaki törenler bittikten sonra Günün tatlı yorgunluğunu atmak için Muhtaımız Ömer YILMAZ'ın organize ettiği öğle yameğini Narlıgöl'deki tesislerde  (Acıgöl) Öğretmenlerimizle beraber gerçekleştirildi. Yemekten sonra Narlıgöl'de  göl çevresinde gezinti yapıldı ve hatıra fotorafları çekildi.

 

 

23 Nisan Törenin'den Görüntüler

 

kuyder.com

 

Yandex.Metrica