Kuyder

Gülşehir'de Kızılırmak 2 Can Aldı

                                                                                                 07-06-2011   19:03:12

 

Gülşehir 'de sıcak hava nedeni ile serinlemek amaçlı olarak eski kum ocağının bulunduğu bölgede ırmağa giren üç arkadaştan ikisi girdikleri Kızılırmaktan çıkamadı.

Gülşehir de serinlemek için Kızılırmak da yüzmek isteyen yaklaşık olarak 11-12 yaşlarında ki üç arkadaştan.  Fatih O. ve Murat Ç. girdikleri Kızılırmak'tan çıkamadı. 

Alınan bilgiye göre yaşaları 11- 12 olan iki arkadaş serinlemek için ırmağa girdi.Bunların boğulduğunu farkeden 12 yaşın da ki Furkan A. 'da arkadaşlarını kurtarmak için suya girdi.O da boğulmak üzere iken sazlıklara tutundu ve çırpınması nedeni ile yardıma gelenler sayesin de sağ kaldığı, Irmaktan kurtulan Furkan A’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay yerinde Ambulans, Sivil savunma ekipleri, jandarma ve emniyet mensupları olayla iligili soruşturmayı ve arama kurtarma faailiyetlerine devam ediyor.Olay yerinde Dalgıç ekipleri arama kurtarma faaliyetine devam ediyor. Arama Kurtarma çalışmaları ise hızla sürmek de olay ile ilgili detayları sitemizden takip edebilirsiniz.

 

 

Olay yerinde ambulans, sivil savunma ekipleri, jandarma ve emniyet mensupları diğer 2 kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor

 

 

 

 

 


Yandex.Metrica