Kuyder

GÖREVE DEVAM..

15-02-2014   22:16:43

GÖREVE DEVAM..

         Geçtiğimiz Günlerde köyümüz'de yaşanan üzücü olay sonrası yayınladığım haber nedeni ile 3-5 kişi tarafından yapılan küfürlü yorumlardan sonra hiç bir karşılık beklemeden Allah rızası için,gönüllü olarak yaptığım Köyümüz'ün sitesi www.kuyder.com  ve Facobook sayfası facebook.com/kuyder  Yöneticiliğini Bırakma kararı almıştım.

        Yaşanan Olaydan  Bu zaman'a kadar geçen zaman içinde Başta Başkanımız İsmail KARAKAYA olmak üzere Kuyder Yönetimi,köylülerimiz ve üyelerimiz tarafından Göreve devam etmem konusunda yapılan yorumlardan,konuşmalardan sonra Günümüzün vazgeçilmez iletişim araçlarından birtanesi olan İnternet ortamında Köylülerimizi bir arada tutan Sayfamızdaki görevime eskisi gibi devam etmekteyim.

       Bu zaman zarfında Desteklerini Esirgemeyen Başta Başkanımız İsmail KARAKAYA,Kuyder Yönetümi,üyelerimiz ve köylülerimize Güzel Sözlerinden dolayı teşekkür ederim Hepiniz'den ALLAH razı olsun.

Harun GÖKTAŞ

 

 kuyder.com



Yandex.Metrica